Iedereen gekend en gezien!

ANBI

Stichting Ont-moet is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) vanaf 18 december 2018.
Dit houdt in dat Stichting Ont-moet zich voor 90% of meer, inzet voor het algemeen nut, zoals beschreven staat in de statuten.

Hier kunt u meer voorwaarden lezen waar een ANBI Instelling zich vanuit de rijksoverheid aan moet houden.
Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar bij de belasting.

Stichting Ont-Moet

RSIN

KvK

Naam: Stichting Ont-Moet
Adres: Morrensteeg 3a
Postcode: 8261 GZ
Plaats: Kampen
Telefoonnummer: 038 20 00130

Bestuurssamenstelling en namen van de bestuursleden
Voor de bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden verwijzen we u naar de bestuur pagina.

Beleidsplan, beloningssysteem, verslag uitgeoefende activiteiten en financiële verantwoording
Beleidsplan Stichting Ont-Moet

Om in de Kamper samenleving naast mensen te staan, die :

• Gevoelens kennen van onder meer eenzaamheid, onbegrepen-zijn, maatschappelijk-verdwaald-zijn, zinloosheid, vastgelopen-zijn in verwachtingen; en
  • Die worstelen met 'zielepijn'; en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De stichting beoogt om de personen als hierboven bedoeld te tevoorschijn te luisteren, te verbinden en zicht te bieden op een zinvol leven.

Mede mogelijk gemaakt door